Wednesday, 4 June 2014

CELJOY Merawat Osteoarthritis, Sendi Lutut, Tulang Berkeriuk Dan Lain-lain Penyakit Sendi

ADAKAH SENDI ANDA SEDANG MERANA? DAPATKAN CELJOY GO..



SELEPAS MENGAMALKAN CELJOY, KESAN PENYEMBUHAN DAPAT DILIHAT ..



Sebelum ni kakak ipar saya selalu mengadu sakit lutut dan terasa perit apabila berjalan apa lagi bila nak solat, bengkokkan lutut atau bangun dari duduk. Puas sudah makan berbagai ubat tapi tak juga sembuh. Glucosamine pun dia dah cuba tapi fail juga....



Selepas dia ambil CELJOY tiga hari kemudian rasa sakit hilang dan dia dapat berjalan seperti biasa. Apa dia CELJOY ni? CELJOY ni bukan pain killer ya tetapi dia bertindak menewaskan kemerosotan sendi secara menyeluruh dan membina semula sendi agar dapat berfungsi secara normal.


Bagi mereka yang ada masalah sendi ni tentu sedia maklum makan pain killerpun tidak dapat meredakan kesakitan sendi ni unless kita ambik injection kat hospital atau klinik swasta. Satu injection pula berharga ribuan ringgit. Suntikan ni bukannya memulih cuma menahan sendi dari sakit untuk 3 bulan sahaja. Jadi lebih berbaloi kita merawat sendi yang sakit dengan CELJOY hingga pulih dengan kos yang jauh lebih rendah.


Mari kita tengok apa kata penaja kita ELKEN......setakat ni ELKEN adalah produk kesihatan terbaik yang saya pernah jumpa...


Nak Order boleh call sms atau whatsapp Noora 013-2191 301.

Sakit sendi dan masalah sendi biasanya disebabkan degenerasi rawan di dalam sendi kita.


Apabila keadaan ini berlaku tulang akan bergeser antara satu sama lain dan menyebabkan keradangan.Malangnya kebanyakan rumusan malah perubatan sendi di dalam pasaran kini hanya memberi fokas untuk mengurangkan keradangan dan sakit tanpa menyasar pada punca sebenar masalah tersebut.


Memandangkan rawan sendi terbentuk dari Kolagen jenis II, Asid Hialuronik dan Kondroitin Sulfat, kita dapat meransang penghasilan rawan dan meningkatkan kekuatan mobiliti sendi penyambung kita dengan mengisi semula nutrien ini.


Suatu teknologi inovatif, Biocell Collagen II berpaten dibangunkan untuk mempunyai komposisi sendi manusia dengan kandungan sama Kolagen Jenis II, Asid Hialuronik dan Kondroitin Sulfat.


Kajian Klinikal ke atas BioCell Collagen II telah menunjukkan bahawa ia mampu :


  • menyekat enzim hialurodinase (yang menguraikan asid hialuronik) sehingga 70% 
  • meningkat kandungan asid hialuronik di sendi sebanyak 60 kali 
  • meningkatkan kandungan penghasilan Kolagen Jenis II sebanyak 2.5 kali 
  • membantu mengisi semula rawan yang kehilangan. 
  • menghilangkan keradangan dan berupaya menghalang kesakitan sendi 
  • menghalang aktiviti enzim pemusnah 
  • menggantikan kehilangan rawan pada sendi 



Dengan memberikan fokus untuk membina semula sendi kita dari dalam, kita dapat menjangka suatu kehidupan yang lebih sihat, sendi bebas kesakitan yang berkekalan!



Hasilnya selepas menggunakan CELJOY.....sila tengok gambar....








TESTIMONI DARI PENGGUNA CELJOY


Wong Ah Chee - 64 tahun, Selangor

Sudah hampir 7 tahun beliau menghidap sakit sendi dan ketegangan sendi. Malah beliau juga menjadi seorang 'penagih ubat' kerana terlalu kerap mencuba pelbagai jenis ubat yang diberikan oleh doktor. 


Bagaimanapun tiada satu ubat tersebut mampu membantu beliau memulihkan kesakitan. Beliau sukar untuk berjalan jauh, malah melakukan kerja rumah juga terlalu payah. 


Selepas mengambil CELJOY selama 10 hari, beliau merasakan kesakitan sendi beliau berkurang dan beliau juga boleh berjalan dengan lebih bebas. Kini beliau bukan sahaja boleh menaiki tangga dengan mudah dan melakukan kerja harian malah yang paling penting beliau mendapatkan kesihatan yang berkualiti dan tidak perlu bergantung kepada ubat-ubatan.


Chong Lai Keong - 45 tahun, Pulau Pinang

Beliau merupakan seorang atlit yang aktif yang pernah mewakili sekolah dalam pelbagai bidang sukan. Bagaimanapun pada tahun 1998 beliau telah diserang dengan penyakit artritis yang memaksa beliau melupakan aktiviti kegemaran seperti badminton dan joging. Untuk kembali sihat, beliau telah mencuba pelbagai jenis makanan tambahan berjenama antarabangsa tetapi beliau masih mendengar bunyi pada sendi-sendi beliau dan merasa kesakitan. Beliau juga telah membelanjakan hampir RM30 ribu untuk kos pembedahan lutut beliau. 


Doktor telah memasukkan implan besi patella kerana rawannya telah haus. Malangnya doktor tidak memberi sebarang jaminan pembedahan akan berjaya malah beliau terpaksa berehat dan menjalani fisioterapi selama 6 bulan. Beliau juga perlu menjalani pembedahan semula dalam tempoh 10-20 tahun apabila jangka hayat lutut telah lusuh. 


Nasib menentukan segalanya. Beliau telah diperkenalkan dengan CELJOY dan setelah mengambil 1/2 botol CELJOY bunyi keriuk pada lutut semakin berkurangan malah kini beliau lebih bertenaga dan kembali aktif seperti dahulunya.




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute